Menu
NL
Lancering Zelfevaluatietool

Beeld: Departement Cultuur, Jeugd en Media, CC BY NC ND

PACKED: voorstelling Zelfevaluatietool Digitale Maturiteit op sectorevenementen

Op www.digitalematuriteit.be  kunnen organisaties uit het brede culturele veld hun digitale maturiteit inschatten aan de hand van een reeks stellingen. Op 26 februari 2019 zal PACKED met de tool aanwezig zijn op het inspiratiefestival digitale innovatie Dig It Up, en op 25 maart 2019 zullen we hem voorstellen op de Collegagroep Digitale Participatie. De komende maanden zullen we de tool ook nog presenteren op andere events voor (delen van) de brede culturele sector.

Dig It Up is een inspiratiefestival voor cultuur- en jeugdprofessionals, vol ontmoetingen met interessante mensen, technologieën en artistieke ervaringen. Op de affiche: tientallen inspiratiesessies, workshops, praktijkvoorbeelden en enkele gerenommeerde sprekers. PACKED was reeds aanwezig op Dig It Up 2018 met een presentatie over het mogelijk gebruik van Wikimediaplatformen in een lokale context. Dit jaar zal PACKED er aanwezig zijn met de helpdesk in het teken van de Zelfevaluatietool Digitale Maturiteit. Dat betekent dat je kunt komen kennismaken met de tool, en eventueel onder begeleiding de vragenlijst invullen.

De Collegagroep Digitale Participatie is sinds 2018 de opvolger van de collegagroep Publieksbemiddeling in een digitaal tijdperk, die van 2013 tot en met 2017 actief was. PACKED is samen met FARO en enkele musea (M HKA, Middelheimmuseum en Museum M) trekker van de groep, en verzorgt er regelmatig korte presentaties. Op de bijeenkomst van 25 maart 2019 zal PACKED-medewerker Bart Magnus de Zelfevaluatietool Digitale Maturiteit voorstellen.

Vlaanderen - Verbeelding werkt