Menu
NL
Logo Bibwebawards2012 Metonderschrift

PACKED-website SCART.be genomineerd voor Bib Web Awards 2012

15.10.12 - 18.11.12 oproep

Op maandagavond 10 december 2012 reikt de Bibliotheekschool van Gent in haar auditorium voor de tweede keer de Vlaamse Bib Web Awards uit. De cursisten van het graduaat BDI-kunde (module Netwerk- en systeembeheer), selecteerden voor 11 categorieën telkens circa 10 genomineerden. Zij bevonden www.scart.be als beroepsondersteunend initiatief zo verdienstelijk dat de website een plaats bij de genomineerden verdiende.

Onder de naam 'SCART' lanceerde PACKED vzw tijdens de zomer van dit jaar een website over de preservering van audiovisueel erfgoed. De website heeft als doel geheugeninstellingen en anderen te helpen bij de duurzame bewaring van hun audiovisuele (deel)collecties.

Een combinatie van publieksstemmen (50%) en vakjury (25% vakmensen + 25% cursisten) zal het eindresultaat van deze wedstrijd bepalen. Wil u met uw stem bijdragen aan een goede score voor de scart-website? Klik dan even snel door naar het online stemformulier. Stemmen kan van maandag 15 oktober tot en met zondag 18 november: voorlopig ziet u enkel een preview.

Over de Bib Web Awards (tag: bibwa2012) wordt gecommuniceerd via de volgende kanalen:

Via bovenstaande platformen zal de organisatie onder meer elke genomineerde presenteren, de vakjury voorstellen en af en toe een tussenstand meegeven.

Vlaanderen - Verbeelding werkt