Menu
NL
Lancering Zelfevaluatietool

foto: Departement Cultuur, Jeugd en Media, CC BY NC ND

PACKED: verslag lancering Zelfevaluatietool Digitale Maturiteit

Op 15 januari 2019 lanceerde PACKED samen met het departement CJM de Zelfevaluatietool Digitale Maturiteit. Op www.digitalematuriteit.be kunnen organisaties uit het brede culturele veld hun digitale maturiteit inschatten aan de hand van 47 stellingen. Die zijn opgedeeld in vijf categorieën: beleid en aansturing, interactie met doelgroepen, aanbod, organisatie en competenties en tenslotte processen. Aan het einde van de rit krijg je als organisatie een totaalscore en subscores op elk van de vijf categorieën. De tool stelt je eveneens in staat om je score te vergelijken met die van andere organisaties uit de sector.

PACKED was samen met het departement CJM aanwezig op het Cultuurforum in de Vilvoordse Kruitfrabriek. Enerzijds verzorgden we tijdens twee parallelsessies een presentatie die de tool introduceerde. Daarnaast was er een stand waar de aanwezigen in detail kennismaakten met de tool en al hun vragen konden stellen.

De volledige presentatie vind je tussen de andere beschikbare presentaties van de dag en een fotoverslag op https://cjsm.be/cultuur/cultuurforum-2020.

Vlaanderen - Verbeelding werkt