Menu
NL
Team8 1

Teamfoto VIAA-Lukas-PACKED januari 2019.

PACKED: nieuw verhaal in de maak met VIAA en Lukas

Sinds we in september 2018 het nieuws kregen van onze nakende fusie met VIAA en Lukas, hebben we samen al heel wat werk verzet. Sinds januari vind je ons onder één dak, waar we elkaar allemaal wat beter leren kennen. We begonnen ook aan een integratieoefening die we voor eind 2019 willen vervolmaken.

Bij die interne oefening betrekken we zoveel mogelijk belanghebbenden: zowel onze medewerkers als de sector zelf. Eén van de eerste stappen hierin, die we met het hele team nemen, is het uitwerken van de missie en visie van onze vernieuwde organisatie. We voeren ook gesprekken met onze verschillende stakeholders. Onder meer via bevragingen, willen we een zo breed mogelijk beeld krijgen van de verwachtingen rond en de tevredenheid over onze dienstverlening in de sector.

Onze dagelijkse taken gaan intussen ‘gewoon’ door. Gewoon en ook anders. Zo kunnen we door onze gezamenlijke locatie kennis een pak sneller en efficiënter delen en makkelijker overleggen over lopende projecten en activiteiten. Samen sterk dus en dat zet de toon voor het hele proces, want er ligt natuurlijk nog heel wat werk op de plank. We zijn alvast vastberaden dat tot een goed eind te brengen.

Vlaanderen - Verbeelding werkt