Path 2Combined Shapecheckclipboardfacebookgithubglue icongoogle-plusinstagramlinkedinGroupsearchselectslideshareFill 57Group 3Group 2twitteryoutube
Menu
NL
Schermafbeelding 2018 02 22 Om 11 08 47

PACKED vzw: nieuwe website

Begin februari 2018 lanceerde PACKED vzw een nieuwe website. De belangrijkste inhoudelijke vernieuwing is het onderdeel ‘Ondersteuning’ waar we de door ons ontwikkelde kennisplatformen (zoals CEST, TRACKS en SCART) en tools (zoals het recent vernieuwde Scoremodel) in de kijker zetten. Zij kunnen organisaties in de brede cultureel-erfgoedsector helpen om hun digitale werking te verbeteren.

Je kan op onze website nog altijd terecht voor nieuws uit de digitale wereld, relevant voor kunsten- en erfgoedorganisaties, voor een overzicht van al onze projecten en voor algemene info over de vzw. Naast een nieuwe lay-out zijn er echter ook een aantal structurele wijzigingen ten opzichte van de oude website.

Onder het nieuwe onderdeel ‘Ondersteuning’ verzamelden we de door ons ontwikkelde kennisplatformen (zoals TRACKS, SCART en CEST) en tools (zoals het recent vernieuwde Scoremodel) die organisaties in de brede cultureel erfgoedsector kunnen helpen om greep te krijgen op hun digitale huishouding.

‘Projecten’ worden niet meer opgedeeld in afgesloten en lopend, maar krijgen wel steeds een vermelding van hun looptijd, kunnen thematisch gefilterd worden en gelinkt aan bepaalde nieuwsitems via ‘Gerelateerd nieuws’.

'Nieuws' kan gefilterd worden op type (event, publicatie, update, vorming, oproep). Verder rekenen we op de zoekfunctie om bezoekers bij de content te brengen die voor hun nuttig kan zijn, en zijn er rechtstreekse links naar onze social media-pagina’s.

We zijn nog steeds bezig inhoud toe te voegen aan de website, maar ontvangen toch al graag jouw eventuele feedback na een bezoek aan onze nieuwe website op info@packed.be

Vlaanderen - Verbeelding werkt