Menu
NL
Final Nieuwsbericht Packed A

Wij zijn nu meemoo, Vlaams instituut voor het archief

We kijken er al even naar uit om jou dit nieuws te vertellen. Na de integratie van VIAA, PACKED en Lukas in 2019, helpen we je vanaf vandaag verder onder onze nieuwe naam: meemoo, Vlaams instituut voor het archief.

Vlaams instituut voor het archief, dat betekent dat we organisaties in cultuur, media en overheid ondersteunen in alles wat met hun digitale archief te maken heeft. Of het nu om concrete diensten als digitalisering of archivering gaat, of de kennis die nodig is om digitale processen op te zetten en projecten op te starten. De komende jaren zetten we ons met het hele team in voor onze gezamenlijke missie: samen met onze partners brengen we het verleden tot leven en maken we het klaar voor morgen. We stellen het digitaal veilig en maken het toegankelijk en bruikbaar.

Vanaf mei lees je op de gloednieuwe meemoo-website alles over onze dienstverlening en hoe we onze nieuwe missie samen aanpakken.


Praktisch 

We zetten de komende maanden in op de transformatie van onze websites en communicatiekanalen. Je kan ons vanaf nu bereiken op info@meemoo.be. Persoonlijke e-mailadressen van onze medewerkers worden omgevormd naar @meemoo.be. Voorlopig blijven we je vragen naar verouderde e-mailadressen natuurlijk beantwoorden en tot mei kan je nog op deze website terecht. 

Vlaanderen - Verbeelding werkt