Path 2Combined Shapecheckclipboardfacebookgithubglue icongoogle-plusinstagramlinkedinGroupsearchselectslideshareFill 57Group 3Group 2twitteryoutube
Menu
NL
Call For Museums Large 01

MuseomixBE: lancering kandidatuurstelling 2018

09.03.18 event

Op vrijdag 9 maart 2018 lanceert MuseomixBE in het ING Art Center te Brussel hun oproep tot kandidatuurstelling voor musea om in november 2018 hun museum-hackathon te huisvesten. Naast een korte infosessie, kan je enkele publieksbemiddelingsinstrumenten van vorige edities testen en van gedachten wisselen met musea die in het verleden participeerden.

Museo-wat? Je weet niet wat Museomix is? Je bent geïnteresseerd in innovatie, publieksbemiddeling en plezier in musea? Je hebt al van Museomix gehoord maar je zou graag meer willen leren? Je wilt van gedachten wisselen met musea die reeds in het verleden aan Museomix participeerden? Dit kan allemaal tijdens de MuseomixBE Museums Special Session in het bijzijn van enkele van deze musea (Het Museum van de Stad Brussel, het MAS - Antwerpen, het Koninklijk Museum van Mariemont, het MSK - Gent) en leden van de organisatie ploeg!

programma:

  • Wat is Museomix ?
  • Test het uit! Test enkele publieksbemiddelingsinstrumenten die tijdens de afgelopen edities van MuseomixBE gemaakt zijn 
  • Wat is de toegevoegde waarde voor musea? + Q/A met ex-participerende musea
  • Wat staat er in de perfecte kandidatuurstelling?
  • Hoe kan je participeren zonder dat je dit jaar het museum bent dat Museomix huisvest?

Inschrijven doe je via Eventbrite

Op donderdag 29 maart 2018 zal Museomix overigens ook tijdens de Collegagroep Digitale Participatie voor publieksbemiddelaars en collectieverantwoordelijken voorgesteld worden.

Vlaanderen - Verbeelding werkt