Menu
NL
Winter School For Audiovisual Archiving 2018 40133762442 O

Deelnemers Winter School 2018 door Sebastiaan Ter Burg

Beeld en Geluid: verslag Winter School for Audiovisual Archiving

Van 15 tot en met 18 januari 2019 vond de vierde editie van de Winterschool for Audiovisual Archiving plaats bij Beeld en Geluid in Hilversum. Ook voor wie er niet kon bijzijn, zijn de links naar de blog, de presentaties van de gastsprekers en de foto's nu online beschikbaar.

Blog Ana Ribeiro

Ana is Time-Based Media Conservator bij het TATE Modern in Londen. Als deelnemer schreef zij een blog over haar ervaringen en de kennis die zij heeft opgedaan tijdens de Winter School 2019. Lees hier de blog.  

Presentaties gastsprekers

De gastsprekers vertelden over hoe zij binnen hun organisaties omgaan met specifieke uitdagingen op het gebied van digitale preservering. De gastsprekers van de Winter School 2019 waren: Kevin Lutz (FIlm Museum Austria), Merle Friedrich (German National Library of Science and Technology) en Alessandra Luciano (Centre National de l'Audiovisuel in Luxemburg). Bekijk de presentaties hier terug.  

Winter School 2020

Ook in 2020 biedt Beeld en Geluid weer zijn Winter School aan. Ben je mogelijk geïnteresseerd om deel te nemen, dan kun je dat hier alvast laten weten.  

Vlaanderen - Verbeelding werkt