Path 2Combined Shapecheckclipboardfacebookgithubglue icongoogle-plusinstagramlinkedinGroupsearchselectslideshareFill 57Group 3Group 2twitteryoutube
Menu
FR
New Years Event 2018 In Bozar 15

Nieuwjaarsevent PACKED vzw en Wikimedia België

Op vrijdag 16 februari 2018 organiseerden Wikimedia België en PACKED vzw een nieuwjaarsreceptie in BOZAR. We maakten van de gelegenheid gebruik om het traject toe te lichten dat we samen hebben afgelegd en in 2018 willen verderzetten. De locatie was enigszins symbolisch gekozen. Het werk van Victor Horta, architect van BOZAR, valt dit jaar immers in het publieke domein. Dat biedt kansen om zijn nalatenschap een grotere zichtbaarheid te geven. Wikimediaplatformen zijn daar uitermate geschikt voor.

We mochten 84 aanwezigen verwelkomen die ons vanuit diverse interesses wisten te vinden. Zowel mensen uit de erfgoedsector als doorgewinterde Wikipedianen waren goed vertegenwoordigd. Na een pauze met een eerste glas volgde de prijsuitreiking van de fotowedstrijd Wiki Loves Public Space. Wikimedia België beloonde de mooiste tien foto’s die deelnemers maakten in de Belgische publieke ruimte. Nadien werd de receptie feestelijk verdergezet. De aanwezigen konden napraten en nog twee tentoonstellingen meepikken in de aanpalende ruimten van de rotonde Bertouille.

De presentatie is te vinden op https://www.slideshare.net/packedvzw/20180216wikimediabepackednewyearsreception .

Foto’s van de nieuwjaarsreceptie vind je hier.

Vlaanderen - Verbeelding werkt