PACKED vzw ZOEKT STAGIAIR (M/V) VOOR NIEUWE SKIN WEBSITE CEST (oproep )

PACKED vzw is op zoek naar een student (m/v) die in september een onbetaalde stage wil uitvoeren. We werken aan een nieuwe structuur voor de website www.projectcest.be. Deze website is gebaseerd op Mediawiki. Naast de technische wijzigingen zijn we ook op zoek naar een nieuwe look. Het is jouw taak om voor de website een nieuwe skin te ontwerpen in samenwerking met de medewerkers van PACKED vzw, en hem nadien ook te implementeren in de wiki.

22 oktober 2015

AHFAP 30th Anniversary conference (conferentie)

AHFAP (Association for Historical and Fine Art Photograph) viert tijdens deze editie van de jaarlijkse conferentie zijn dertigste verjaardag. Het voorlopige programma en de abstracts voor de conferentie zijn beschikbaar op hun website. De dag na de conferentie zijn er studiobezoeken voorzien bij een aantal Londense musea/studio's/galerieën voor fotografie en een beperkt workshop-aanbod, dat op dit moment nog geconcretiseerd wordt.

Download de ErfgoedApp en ontdek musea & erfgoedorganisaties in uw buurt (aankondiging)

De ErfgoedApp werd ontwikkeld voor het e-cultuurproject ErfgoedBeacons van FARO & het Departement CJSM samen met het Zwitserse bedrijf Vidinoti, een spin-off van technische universiteit van Lausanne. De app maakt gebruik van Pixlive Maker om Augmented Reality & iBeacon informatie te maken via een webplatform.

28 september 2015 - 2 oktober 2015

Digital Heritage 2015 (conferentie)

Van 28 september tot en met 2 oktober vindt in Granada (Spanje) de conferentie Digital Heritage 2015 plaats. Dit is het tweede internationaal forum voor de verspreiding en uitwisseling van innovatieve wetenschappelijke kennis over theoretische, algemene en toegepaste domeinen van digitaal erfgoed. Tegelijk vindt ook de Digital Heritage Expo plaats met zes categorieën: Immersive Environments, DigitalHeritage @ Work, Virtual Museums, Edutainment, Art and Creativity, Multivision.

16 oktober 2015

Het geheugen van de sport (symposium )

Het Sportimonium is recent gestart met het project ‘Het Geheugen van de Sport’. Met dit project willen ze het sportieve erfgoed in België in kaart brengen en de vele sportclubs en –federaties aansporen om zelf aan de slag te gaan met hun waardevolle erfgoed. Op 16 oktober 2015 wordt het project officieel afgetrapt met een symposium rond ‘best practices’ in het museum te Hofstade.

met de steun van de vlaamse overheid

Copyright © 2015 PACKED / Legaal / Privacy / Sitemap
Webdesign by thisconnect.be / pixelman.be